پودر سیر:
پودر سیر یک چاشنی است که از سیر خشک گرفته می شود و در پخت و پز برای افزایش طعم استفاده می شود. میتوانید آن را به انواع سوپ ها، خورش ها، گوشت های کباب شده، یا سبزیجات و غذاهای پخته اضافه کنید.پودر سیر خام را می توانید به سُس، چاشنی سالاد و سالسا اضافه کنید.
نوع بسته بندی : پت
وزن :
۵۰ گرمی
۱۰۰ گرمی
۲۰۰ گرمی
سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامینهای ب۱ ب۲ و ب۳ است. مهمترین خواص سیر مربوط به آلیسین میباشد.آلیسین یک ترکیب روغنی، و با رنگ زرد روشن میباشد که عطر خاص سیر را به وجود میآورد. به آلیسین روغن سیر هم گفته میشود. این ادویه برای جلوگیری از فساد گوشت کاربرد دارد. همچنین می توانید از روغن و عصاره سیر برای درمان عفونت بهره ببرید.مقدار مصرف روزانه توصیه شده توسط سازمان بهداشت جهانی از پودر سیر خشک ۰٫۴ تا ۱٫۲ گرم می باشد.
خواص:
بهبود دیابت
تقویت سیستم ایمنی
کاهش ریزش مو
کاهش بیماری های قلبی
کاهش چربی خون
ضد سرطان
ضد آکنه
درمان تبخال
کاهش درد و ورم
درمان سرماخوردگی
صادرات:
به عراق ، روسیه، افغانستان ، ترکمنستان ، گرجستان، قزاقستان، آذربایجان ، اوکراین،استرالیا وکشورهای اروپایی صادر میشود.
نوع بسته بندی | پت |
---|---|
وزن | 100 گرم |
Reviews
There are no reviews yet.